El Cordill de Sant Antoni

És la coordinadora que engloba les diferents entitats voluntàries d’Educació en el Lleure del barri de Sant Antoni. La formen membres de l’Esplai Totikap, l’Esplai La Nivaira, l’AEIG Sant Ferran, l’AEIG Sant Antoni Abat i l’AEIG Pau Claris.



Aquesta iniciativa va néixer de la coneixença dels esplais i caus en diferents espais de trobada (Activitat infantil de Festa Major, grup educatiu Comissió Calàbria 66, Reis Macos...) Des de Sant Ferran va sorgir la proposta de crear un casal d’estiu, i en aquell moment van començar les reunions
a 5 bandes. Arrel d’aquestes reunions es va veure la necessitat de crear alguna cosa juntes, i aquí va néixer la coordinadora.
Són un grup de joves engrescats a impulsar diferents propostes pel barri. Els seus principals objectius són promoure la relació entre els diferents esplais i caus del barri i potenciar la participació dels infants i joves en diferents projectes del seu interès.
El Cordill ja està treballant en diferents projectes, entre ells: activitats per a la Festa Major, una rua per carnaval o un Casal d’estiu diferent al barri de Sant Antoni, que segueixi l’estil i els valors propis dels esplais i caus; els quals fan una tasca educativa important durant tot l’any amb els infants i joves.

Ben aviat en sabreu més coses!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies