L'interior d'illa 3 Tombs

Des de fa un temps l’interior d’illa Tres Tombs està patint un seguit d’incidències que afecten els seus usuaris. L’AMPA de l’Escola Bressol Tres Tombs reclama solucions.





Al passatge d’accés per Manso l’enllumenat no funciona i sovint s’hi troben orins i excrements. Degut a la facilitat per escalar la porta d’entrada per Calàbria, s’han produït incursions nocturnes als jardins, arribant a entrar fins i tot dins l’Escola Bressol. 
Al racó més allunyat dels accessos a l’interior d’illa hi ha una manca important d’enllumenat.
L’accés descontrolat de gossos i els seus amos quan no hi ha infants provoca que el sorral estigui sovint en condicions insalubres.

Es demana la resolució d’aquests problemes no només amb serveis de neteja constants, sinó amb actuacions que impedeixin al màxim la inseguretat i el vandalisme: reformar la porta de Calabria per que no es pugui escalar, augmentar els nivells de l’enllumenat tant al passatge com als jardins, reformar alguns punts per impedir l’accés indesitjat, garantir la prohibició d’entrada de gossos o tancar el sorral, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies