Escudella solidària i Caga Tió del barri

Quan arriba l’hivern tornen les activitats al carrer. El dissabte 17 s’ha fet l’Escudella solidària, organitzada pel SAC i amb la participació de força voluntaris. El recapte d’aliments serà per la ONG de Veí a Veí. 

Recapte d'Aliments i Escudella Solidària Aquest dissabte, 17 de desembre, Sant Antoni Comerç, amb la col•laboració del Districte de l’Eixample, de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, de De Veí a Veí, de l’Ajuntament de Barcelona i de Mercats de Barcelona, i amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”, organitza per vuitè any consecutiu, una recollida d’aliments. L’acte estarà acompanyat de l’elaboració de la tradicional d’Escudella de Nadal Solidària per a 2.000 persones. Així doncs, de les 10 del matí a les 3 de la tarda totes les persones que vulguin podran portar aliments a la cantonada del carrer del Comte d’Urgell amb la Ronda de Sant Antoni (davant del Mercat de Sant Antoni). A part d’aliments com: oli, pasta, llaunes de conserva, llegums cuits, llet, tomàquet fregit, sal, sucre, vinagre i galetes, també es recolliran sabó per la roba, productes de neteja per a la llar, d´higiene íntima i paper higiènic. Les persones que facin la seva aportació abans de la una del migdia podran menjar a partir de la una un plat de l’Escudella de Nadal Solidària que es prepararà al carrer durant tot el matí del dissabte. Tots els aliments i material que es reculli es lliuraran a l’ONG del barri de Sant Antoni, De Veí a Veí, que els faran arribar a persones necessitades de Sant Antoni. Cal assenyalar que l’escudella serà feta per l’empresa Papitu i fills, que porten els fills del conegut cuiner Papitu de Cornellà, especialistes en fer àpats populars i posseïdors d’un gran nombre de Rècords Guinness en aquest tipus d’actes. Sant Antoni Comerç, és l’eix comercial que agrupa els establiments comercials i de serveis del barri de Sant Antoni i les parades del Mercat d’Alimentació, dels Encants i del Dominical del Llibre de Sant Antoni de Barcelona.
Una foto publicada por L'Informatiu Sant Antoni (@linformatiusta) el




El diumenge 18 hem tingut el tradicional Caga Tió del barri, organitzat pels Trapelles de Sant Antoni, al carrer Urgell, a les portes del Mercat.

Aquest any també hem col·laborat amb la Marató. Entitats socials, CAP Manso, farmàcies del barri, escoles, Encants, Mercat i comerços hi han participat de forma conjunta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies