Festa del segon aniversari de Calàbria 66

Són les 7.30h d’un dissabte de finals d'octubre i alguns ja estan supervisant el muntatge de l’escenari. Tot sigui per la festa! A les 9 arriben els reforços: col·locar tanques, papereres, garlandes, cartells… Cal muntar la barra. I el de la Moritz? A quina hora arriba? Algú té unes tisores? I el Marc? Has vist al Marc?


A les 10.30h, puntual, arrenca la cercavila. Trapelles i Batukació marquen el ritme i la gent els va seguint.
Quan arriben a Calàbria, tot està ja en marxa: la Raval’s Band a l’escenari, el públic encantat, i desenes de famílies gaudint dels jocs al carrer.
La plantada popular continua a ritme de TheSoundDreamers i quan ens volem adonar s’han esgotat els tiquets per a l’arròs. Per cert, Marc, i el cuiner?
L’espera mereix la pena: l’arròs està boníssim! Nena, fes-nos una foto. Així, que se’ns vegi a totes. Sortirem a l’internet?

La Raval'sBand a l'escenari i desenes de famílies gaudeixen dels jocs al carrer...

Sobre les 16h, molta gent se’n va cap a la manifestació de recolzament als presos polítics. Són temps convulsos. Altres ens quedem a Calàbria, aprenent a ser DJs o fent el nostre primer grafitti. DJ Toni ha portat una selecció de grans èxits dels anys 50 per al ball de gent gran, però li han demanat que els posi el “Despacito”…

A mitja tarda la cosa es torna a animar: bona música amb el Combo JPC i somriures a l’auditori amb l’espectacle de poemes.
I a partir d’aquí és un no parar: On theRaw, Poire, Ricardo Pita, Ameba DJ i Sonidero Viral. Quina festa!

I, gairebé sense adonar-nos, és hora de recollir: fora la música, i la barra, i les tanques, papereres, garlandes, cartells… Algú té unes tisores? I el Marc? Has vist al Marc?
Cansades, però contentes, tornem a casa. Ha estat un plaer compartir aquest dia amb tots vosaltres. Gràcies als qui heu aportat el vostre granet de sorra per fer-ho possible!

La gent gran ha demanat que els posi el "Despacito"
I a partir d'aquí, és un no parar...

Eva de Francisco (Calàbria 66)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si us plau, recorda a ser constructiu i respectuós; d'altra banda els moderadors podran eliminar el teu comentari. Gràcies